113
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 600 γρ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- τοματοπελτές 3 κσ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- κανέλα 1 ξύλο/α
- γαρύφαλλο 1 κγ
- μπαχάρι 1 κγ
- σπαγγέτι 500 γρ
Πίσω στα βασικά: Μακαρόνια με Κιμά! Μια άλλη ιδιαιτερότητα της Ελληνικής Μακαρονάδας είναι ότι σερβίρεται με το ζυμαρικό καλά βρασμένο σε αντίθεση με το al-dente αλλά και με τα λιγοστά συστατικά της, που βρίσκονταν στα φτωχά σπίτια μας. Τα Μακαρόνια με Κιμά της μαμάς λοιπόν, με ελάχιστα συστατικά και την απαράμιλλη γεύση! Ο κιμάς καρυκεύεται με κανέλλα & σιγομαγειρεύεται για κάμποση ώρα να μαλακώσει και να μελώσει όμορφα όμορφα για να περιλούσει τα μακαρόνια και να τα νοστιμίσει. Η τριμμένη μυζήθρα ή το κεφαλοτύρι, που θα προστεθεί από πάνω, θα απογειώσει τη γεύση της! Αυτό το Ελληνικό πιάτο έχει γίνει βασικό και αγαπημένο στο σπίτι μας.
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es