265
Τα μακαρόνια με κιμά, είναι η συνταγή που το μέσο Ελληνικό σπίτι κάνει κάθε 10 μέρες, σύμφωνα με τις έρευνες.... Η λογική της γρήγορης συνταγής για μακαρόνια με κιμά δεν θυσιάζει κανένα βασικό υλικό που δίνει νοστιμιά, απλά επιταχύνει κάποια στάδια. Ταυτόχρονα η σάλτσα κιμά έχει όλα τα βασικά μπαχαρικά και αρωματικά που συνηθίζονται στις κλασική Ελληνική προσέγγιση (σκόρδο, δάφνη, κανέλα, μπαχάρι) . Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου εξοικονομείται καθώς αντί για σάλτσα από τριμμένες ντομάτες που θα έμπαινε κανονικά, μπαίνει ντοματοπολτός που επειδή δεν έχει υγρά να πρέπει να εξατμιστούν, γλυτώνει 5-8 λεπτά σε χρόνο.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr