203
Υλικά
- χοιρινή σπάλα 1 κιλ
- πένες 500 γρ
- ζυμαρικά 500 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- πιπεριές κέρατο 1 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- πιπεριές τσίλι 2 τμχ
- μανιτάρια 250 γρ
- πελτές 1 κσ
- κόκκινο κρασί 0.5 φλ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- φασκόμηλο 1 κσ
- θρούμπη 1.5 κγ
- μαϊντανός 0.5 χούφτ
Ό,τι και να πούμε, μια περιποιημένη μακαρονάδα είναι άλλο πράγμα! Ευτυχώς που τα ζυμαρικά είναι τόσο ευέλικτο υλικό, που μπορούν να συνδυαστούν σχεδόν με τα πάντα! Σήμερα, λοιπόν, εγώ έφτιαξα ένα πεντανόστιμο χοιρινό στην κατσαρόλα, αρωματισμένο με φασκόμηλο και θρούμπι (συν δυο-τρία λαχανικά), δύο μυρωδικά που είναι λες και δημιουργήθηκαν από τη φύση αποκλειστικά για το χοιρινό! Το συνδύασα με πένες, έριξα και λίγη πικάντικη κεφαλογραβιέρα και απόλαυσα μία υπέροχη comfort μακαρονάδα! Όσοι αγαπάτε τις μακαρονάδες, μην την προσπεράσετε σε καμία περίπτωση!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com