81
Υλικά
- ντοματίνια 370 γρ
- αμύγδαλα 100 γρ
- ψωμί 100 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- πιπεριές ψητές 200 γρ
- μαϊντανός 30 γρ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- ξύδι 2 κσ
- καπνιστή πάπρικα 0.5 κγ
- πιπέρι καγιέν 0.25 κγ
- κοφτό μακαρονάκι 500 γρ
- αρακάς 450 γρ
- καπνιστός τόνος 320 γρ
- ελιές 300 γρ
υλικά για τη σάλτσα romesco 370γρ ντοματίνια 100γρ αμύγδαλα λευκά 100γρ ψίχα από ξερό ψωμί κομμένο σε κύβους 2 σκελίδες σκόρδο 200γρ πιπεριές ψητές από βάζο 30γρ μαιντανό 1 κουταλιά ελαιόλαδο 2 κουταλιές ξύδι 1/2 κουταλάκι καπνιστή πάπρικα 1/4 κουταλάκι πιπέρι καγιέν αλάτι πιπέρι υλικά για την μακαρονοσαλάτα 500γρ μακαρονάκι κοφτό 450γρ αρακά κατεψυγμένο 2x160γρ καπνιστό τόνο 300γρ ελιές Καλαμών
Διάβασε τη συνταγή στο pepiskitchen.blogspot.com