25
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 700 γρ
- αλεύρι κίτρινο 300 γρ
- ελαιόλαδο 100 γρ
- αλάτι 25 γρ
- ζάχαρη 15 γρ
- τσίπουρο 1 σφην
- ελαιόλαδο 250 γρ
- αλεύρι 250 γρ
- κορν φλάουρ 150 γρ
- κιμάς χοιρινός 300 γρ
- κιμάς μοσχαρίσιος 700 γρ
- πράσα 6 τμχ
- αυγά 3 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- κεφαλοτύρι 250 γρ
- γραβιέρα Νάξου 250 γρ
- ντομάτα 2 τμχ
- ελαιόλαδο 60 γρ
- μηλόξιδο 2 κσ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
Για το χωριάτικο φύλλο. 700 γρ. σκληρό αλεύρι. 300 γρ. χωριάτικο κίτρινο αλεύρι. 100 γρ. ελαιόλαδο. ζάχαρη. 1 σφηνάκι τσίπουρο. 550 γρ. 250 γρ. ελαιόλαδο ή βούτυρο λιωμένο ή ανάμεικτα και τα δύο για το λάδωμα των φύλλων. 250 γρ. αλεύρι και 150 γρ. κορν φλάουρ για το άνοιγμα τον φύλλων. 300 γρ. χοιρινός κιμάς. 700 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς. 6 πράσα κομμένα σε ροδέλες. 3 αβγά χωριάτικα. 1 λευκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο. 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη. 250 γρ. κεφαλοτύρι Καστοριάς τριμμένο. 250 γρ. 2 ώριμες τομάτες κομμένες σε μικρά καρέ. ελαιόλαδο. μηλόξυδο. φρεσκοτριμμένο πιπέρι. 1 δαφνόφυλλο.
Διάβασε τη συνταγή στο kitchenvillage.gr