261
Αφήνω τις φωτογραφίες να μιλήσουν για λογαριασμό μου. Μόνο δυο σημεία που πρέπει να δώσεις προσοχή ώστε να απολαύσεις αυτό ακριβώς το μπισκότο που βλέπεις στη φωτογραφία.
Το πρώτο είναι για το μέγεθος που θα κόψεις τη σοκολάτα. Μη βαρεθείς μωρέ και μου αγοράσεις τις «σταγόνες σοκολάτας» σε σακουλάκι. Εεεε, δεν θα είναι το ίδιο σε καμία περίπτωση. Πάρε κουβερτούρα και κόψ΄τη σε χοντρά, έως πολύ χοντρά κομμάτια. Μην περιμένεις ότι θα πλάθονται εύκολα. Αντίθετα, θα εξέχουν από ΄δω κι από ΄κει. Αυτό ακριβώς θέλουμε. Η σοκολάτα να μη χωράει στο μπισκότο! Έπειτα άσε το φούρνο σου να κάνει τη δουλειά. Θα λιώσει και θα ενσωματώσει τη σοκολάτα μέσα στο μπισκότο κι όταν εσύ το κόβεις στη μέση, θα βλέπεις ακριβώς αυτό. Την κουβερτούρα να ρέει.
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com