79
Υλικά
- ζάχαρη 1 κσ
- αλάτι 2 κγ
- μαγιά ξερή 9 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 600 γρ
- βούτυρο 60 γρ
- μαγειρική σόδα 150 γρ
- αυγά 1 τμχ
- αλάτι -
Η πρώτη μου επαφή με τα Pretzel ήταν πριν απο πολλά χρόνια. Βρισκόμουν στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης και περίμενα την ανταπόκρισή μου, οπότε κάθισα να πιώ ένα καφέ... Διαβάζοντας συνταγές για την παρασκευή τους, θεώρησα ότι ήταν ψιλοδύσκολη διαδικασία, αλλά είχα λάθος. Εχει βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις, ζύμωμα, φούσκωμα, βράσιμο, ψήσιμο, αλλά δεν χρειάζονται ιδιαίτερη τεχνική. Η συνταγή που επέλεξα μας δίνει pretzel σε μπουκιές, οπότε δεν υπάρχει λόγος αστοχίας στην εμφάνιση. Γίνονται αρκετά κομμάτια και είναι ιδανικά για σνακ....
Διάβασε τη συνταγή στο saborconna.blogspot.com