112
Υλικά
- γάλα εβαπορέ 1 κουτί
- μοσχοκάρυδο 0.25 κγ
- φέτα 80 γρ
- αυγά 3 τμχ
- σάλτσα ντομάτας 3 κσ
- βούτυρο γάλακτος -
- ψωμί 16 φέτ
- ζαμπόν 18 φέτ
- γκούντα 350 γρ
- κασέρι 350 γρ
- ντομάτα 3 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ρίγανη -
- αλάτι 0.5 κφτ κγ
- πιπέρι 0.5 κφτ κγ
- πάπρικα γλυκιά 0.5 κφτ κγ
- ζάχαρη -
Κάποιες γεύσεις είναι κλασσικές και σαφώς διαχρονικές, ειδικά αν σε "συνδέουν" με την μάνα που πάντα φρόντιζε να σε "κανακέψει" στα δύσκολα!
Δεν μπορείς με τίποτε να τις προσπεράσεις και να σε αφήσουν αδιάφορο.
Μια τέτοια γεύση είναι και το γνωστό στους περισσότερους καλοφαγάδες, σουφλέ με ψωμάκι τοστ.
Δεν μπορείς με τίποτε να τις προσπεράσεις και να σε αφήσουν αδιάφορο.
Μια τέτοια γεύση είναι και το γνωστό στους περισσότερους καλοφαγάδες, σουφλέ με ψωμάκι τοστ.
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com