38
Υλικά
- portobello 1200 γρ
- ελαιόλαδο 120 γρ
- σκόρδο σε σκόνη 0.33 κγ
- σκόρδο 2 σκελ
- δεντρολίβανο 3 κλων
- ξύδι βαλσαμικό 4 κσ
Τη συγκεκριμένη συνταγή την έκανα με μικρές παραλλαγές (θυμάρι αντί δεντρολίβανο και πλευρώτους αντί για αγαρικά, χωρίς καθόλου σκόρδο) εδώ και πολύ καιρό και πάντα με ενθουσίαζε! Αυτή η παραλλαγή δίνει ένα ακόμα πιο νόστιμο αποτέλεσμα, γήινο και ιδανικό για συνοδευτικό σε ψητό κοτόπουλο, για πρώτο πιάτο ή ακόμα και για "γέμιση" σε ένα ψωμάκι του τοστ ή για "καπελάκι" σε μια μπρουσκέτα.
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com