62
Υλικά
- βούτυρο 50 γρ
- θυμάρι 5 κλων
- portobello 6 τμχ
- λευκό κρασί 120 ml
- σκόρδο 2 σκελ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- ζωμός λαχανικών 750 ml
- ζωμός κοτόπουλο 750 ml
- κριθάρι 100 γρ
- λεμόνι 0.25 τμχ
- τυρί φέτα 50 γρ
- μαϊντανός 1 κσ
- θυμάρι 1 κγ
Το κριθάρι της πρότασης βρέθηκε σε κατάστημα με προϊόντα Βαλκανικών χωρών, στην κεντρική αγορά, λέγετε κριθάρι περλέ λόγω του ότι είναι αποφλοιωμένο. Σαν υλικό δεν το είχα δοκιμάσει άλλη φορά και ενθουσιάστηκα, θα συνεχίσω να ψάχνω και άλλες προτάσεις με αυτό, δοκιμάστε το. Αν θέλουμε επιλέγουμε μικρότερα μανιτάρια τα οποία μπορούν να σταθούν σε κάποιο μπουφέ ή τραπέζι γιορτινό ως συνοδευτικό πιάτο. Αν δεν βρείτε κριθάρι νομίζω ότι μπορούμε να βάλουμε σιτάρι στη γέμιση.
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr