79
Υλικά
- ασπρομανίταρα 400 γρ
- πατάτες 1 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πράσα 2 τμχ
- αυγά 2 τμχ
- κρέμα γάλακτος 200 ml
- γάλα 1 φλ
- κεφαλογραβιέρα 300 γρ
- παρμεζάνα 200 γρ
- πάπρικα 0.5 κγ
- μαργαρίνη 4 κσ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- δυόσμος 1 κγ
- σκόρδο 1 σκελ
Υλικά Μανιτάρια λευκά στρογγυλά 400 γρ Πατάτες 1 κιλό Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ Πράσα 2 τεμ μόνο το λευκό μέρος Αυγά 2 τεμ Κρέμα γάλακτος 200 ml Γάλα 1 κούπα τσαγιού Κεφαλογραβιέρα 300 γρ τριμμένη Παρμεζάνα 200 γρ τριμμένη Αλάτι-πιπέρι Πάπρικα 1/2 κουταλάκι του γλυκού Μαργαρίνη 4 κουταλιές της σούπας Ελαιόλαδο 6 κουταλιές της σούπας Δυόσμος ξερός 1 κουταλάκι του γλυκού Σκόρδο 1 σκελίδα
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr