66
Υλικά
- αλεύρι 200 γρ
- αλεύρι σκληρό 130 γρ
- ελαιόλαδο 70 ml
- λευκό ξύδι 1 κσ
- αλάτι 0.5 κγ
- μανιτάρια 250 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- πιπεριές Φλωρίνης 3 τμχ
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- σκόρδο 2 σκελ
- βασιλικός 2 κσ
- χυμός ντομάτας 2 φλ
250 γρ. μανιτάρια σε φέτες, 3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα, ½ φλιτζ. κρασί λευκό, ½ φλιτζ. Ελαιόλαδο, 3 κόκκινες πιπεριές φλωρίνης, ½ φρεσκοτριμενο μοσχοκάρυδο
Διάβασε τη συνταγή στο www.agriamanitaria.gr