Υλικά
- ρικότα 230 γρ
- βούτυρο 113 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ
- μανιτάρια 300 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- γιαούρτι 100 γρ
- μαγειρική σόδα 0.25 κγ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κσ
- βούτυρο 1 κσ
- ζάχαρη 1 κγ
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κίτρινο τυρί -
Εγώ χρησιμοποίησα μανιτάρια Portobello αλλά εσείς μπορείτε να βάλετε ό,τι μανιτάρια σας αρέσουν.Υλικά 230 γρ. τυρί ρικότα σε θερμοκρασία δωματίου 113 γρ. βούτυρο ανάλατο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300 γρ. μανιτάρια κομμένα σε μικρά κομματάκια 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 100 γρ. γιαούρτι 1/4 κ.γ. σόδα 2 κουταλιές σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλιά σούπας βούτυρο ανάλατο 1 κ.γ. ζάχαρη λίγο ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι τυρί κίτρινο τριμμένο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr