47
Υλικά
- ασπρομανίταρα 1 κιλ
- βασιλομανίταρα 60 γρ
- μανιτάρια πορτσίνι 60 γρ
- μανιτάρια λεντινούλα 50 γρ
- πράσα 3 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- πατάτες 1 τμχ
- ζωμός λαχανικών 1.5 λτ
- ζωμός κοτόπουλο 1.5 λτ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- θυμάρι 1 κλων
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κρέμα γάλακτος 100 ml
- λεμόνι 0.25 κγ
1 κιλό λευκά μανιτάρια 60 γρ. αποξηραμένα βασιλομανίταρα & πορτσίνι 50 γρ. αποξηραμένη λεντινούλα (σιτάκε) 3 πράσα 1 κρεμμύδι ξερό 2 φρέσκα κρεμμύδια 1 πατάτα 1-1,5 lt ζωμό κοτόπουλου ή λαχανικών 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κλων. θυμάρι φρέσκο Αλάτι-πιπέρι 100 ml κρέμα γάλακτος Arla ¼ κ.γ. λεμόνι ¼ κ.γ. αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr