90
Υλικά
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πράσα 1 τμχ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- μανιτάρια 500 γρ
- μανιτάρια πορτσίνι 1 χούφτ
- πατάτες 1 τμχ
- ζωμός κρέατος 1 λτ
- ζωμός λαχανικών 1 λτ
- θυμάρι 1 κσ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- πάστα τρούφας 50 γρ
- λάδι τρούφας 50 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μαϊντανός -
Φέτος αυτή η μανιταρόσουπα άνοιξε το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι μας. Φτιαγμένη με φρέσκα μανιτάρια «κουμπιά», αποξηραμένα porcini, μυρωδικά αλλά κυρίως σάλτσα τρούφας που προστίθεται (προαιρετικώς) στο τέλος για να αφήσει την ιδιαίτερη και γεμάτη γήινη ένταση γεύση της!
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr