44
Υλικά
- portobello 500 γρ
- βούτυρο αγελάδος 2 κσ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- αλεύρι 2 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πράσα 1 τμχ
- πατάτες 1 τμχ
- ζωμός λαχανικών 2 λτ
Από την αρχή λερώνεις μόνο μία κατσαρόλα. Έχει μανιτάρια τύπου πόρτο μπέλο για έξτρα γήινη γεύση, κρεμμύδι και πράσο για γλύκα. πόρτο μπέλο μανιτάρια
βούτυρο αγελαδινό
ελαιόλαδο
αλεύρι
▢ 1 κρεμμύδι μεγάλο, ψιλοκομμένο
▢ 1 πράσο μόνο το λευκό μερος, ψιλοκομμένο
▢ 1 πατάτα μεγάλη, κομμένη σε μικρά κυβάκια
βούτυρο αγελαδινό
ελαιόλαδο
αλεύρι
▢ 1 κρεμμύδι μεγάλο, ψιλοκομμένο
▢ 1 πράσο μόνο το λευκό μερος, ψιλοκομμένο
▢ 1 πατάτα μεγάλη, κομμένη σε μικρά κυβάκια
Διάβασε τη συνταγή στο kserotiefages.gr