110
Υλικά
- πλευρώτους 1 κιλ
- δεντρολίβανο 2 κλων
- θυμάρι 2 κλων
- ρίγανη 2 κλων
- σκόρδο σε σκόνη 1 πρέζα/ες
- ξύδι βαλσαμικό 2 κσ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- αλάτι 0.33 κγ
- μουστάρδα 0.5 κγ
Όλο το μεγαλείο της απλότητας είναι συγκεντρωμένο σ' αυτή τη συνταγή!! Μανιτάρια, φρέσκα αρωματικά από τις γλάστρες μας, μοσχοβολιστό, αγνό ελαιόλαδο, μια στάλα σκόρδο και μια όμορφη κηλίδα από βαλσαμικό ξίδι δημιουργούν ένα πιάτο... ελαφρύ, με λίγες θερμίδες και πολλή γεύση... σχεδόν μαγικό!! Εάν σας αρέσει η γεύση των πλευρώτους... δοκιμάστε την, θα ενθουσιαστείτε!!!...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com