58
Υλικά
- ελαιόλαδο 4 κσ
- λευκό ξύδι 1 κσ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- ρίγανη 2 κγ
- δυόσμος 2 κγ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- δεντρολίβανο 1 κλων
- σκόρδο 4 σκελ
- κόκκινο πιπέρι 1 κγ
- ψαρονέφρι 600 γρ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- κόκκινα κρεμμύδια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- κόκκινα κρεμμύδια 1 τμχ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- πουλ πίμπερ 0.5 κγ
- μπούκοβο 0.5 κγ
- σταφίδες μαύρες 40 γρ
- αμύγδαλα 2 κσ
- πλιγούρι 300 γρ
- πετιμέζι 1 κσ
- νερό 600 γρ
- μούσμουλα 250 γρ
- δυόσμος 3 κλων
- στραγγιστό γιαούρτι 500 γρ
- αγγούρι 70 γρ
- σκόρδο 3 σκελ
- άνηθος 1 χούφτ
- ξύδι από κόκκινο κρασί 0.5 κγ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- πιπεριές Φλωρίνης 4 τμχ
Όταν με εμπνέει ένα υλικό μπορεί να με οδηγήσει στην δημιουργία ενός παραδεισένιου κέικ (ναι, είμαι ερωτευμένη παράφορα με το κέικ μου με μούσμουλα), αλλά και στην δημιουργία μιας πανδαισίας σαν αυτήν εδώ, ικανή να ξετρελάνει κόσμο.Όλα ξεκίνησαν με τα μούσμουλα. Ήθελα να τα χρησιμοποιήσω σ’...
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com