72
Υλικά
- χοιρινό 400 γρ
- πανσέτα 400 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 4 σκελ
- καρότο 8 τμχ
- ρέβες 0.5 τμχ
- σέλερι 1 τμχ
- πράσα 1 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κύμινο 1 κγ
- κόλιανδρο 1 κγ
- σιναπόσπορος 1 κγ
- καπνιστή πάπρικα 1 κγ
- φιστίκι 100 γρ
- χαρίσα 2 κσ
- ντοματοπελτές 100 γρ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- πιπεριές κόκκινες 2 τμχ
- βούτυρο 6 κσ
- κρέμα βαλσαμικού 0.5 φλ
- λεμόνι 1 τμχ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- τορτίγιες 8 τμχ
- ημίσκληρο τυρί 200 γρ
400 γρ. λαιμό χοιρινού 400 γρ. χοιρινή πανσέτα 2 μεγάλα κρεμμύδια 4 σκελ. σκόρδο 8 μικρά καρότα ½ ρέβα 1 σέλερι 1 πράσο Αλάτι-πιπέρι 1 κ.γ. σπόρους κύμινου 1 κ.γ. σπόρους κόλιανδρου 1 κ.γ. σπόρους μαύρου σιναπόσπορου 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα 100 γρ. φιστίκια χωρίς τη φλούδα 2 κ.σ. χαρίσα ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr