116
Δεν είναι η πρώτη φορά που φτιάχνω την μαρμελάδα που θα σας παρουσιάσω σήμερα, απλά ήρθε πλέον η ώρα να την καταγράψω...Αυτή την φορά δεν ακολούθησα όμως κατά γράμμα την συνταγή της, αφού προτείνει τα δαμάσκηνα να ξεφλουδιστούν στην αρχή της διαδικασίας και η μαρμελάδα αποκτά διαφορετικό χρώμα. Εγώ τα ξεφλούδισα μετά το πρώτο βράσιμο, οπότε η μαρμελάδα μου διατήρησε το λαμπερό ρουμπινί χρώμα, που τόσο μου αρέσει...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com