130
Οι πειραματισμοί συνεχίστηκαν με αυτό το σπάνιο, για τα Ελληνικά δεδομένα, υλικό το rhubarb.Παλιότερα είχα φτιάξει μια μαρμελάδα με αυτό και πορτοκάλια σαγκουίνια. Φίλος μου είχε προτείνει την προσθήκη του σε φράουλες, όμως τότε δεν είχα άλλη ποσότητα και το κράτησα για το μέλλον.Πέρασαν χρόνια και τώρα ήρθε η σειρά της. Έφτιαξα δυο βαζάκια έτσι για τη δοκιμή αλλά και για να την προσθέσω σε ένα cheesecake που σχεδιάζω άμεσα.Μπορεί να μπει ανάμεσα σε στρώματα κέικ με πολύ καλό αποτέλεσμα ή να καταναλωθεί στο πρωινό μας.
Διάβασε τη συνταγή στο asproylas.gr