85
Υλικά1 κιλό καρπούζι (καθαρό βάρος χωρίς φλούδα και κουκούτσια) 400 γρ. ζάχαρη1 λεμόνι 1 κ.γλ ροδόνερο Εκτέλεση Σε ένα μπολ βάζουμε τη σάρκα καρπουζιού σε κομμάτια και το πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το χυμό από το μισό λεμόνι. Το άλλο μισό λεμόνι το κόβουμε σε φετούλες και τις φετούλες σε κομματάκια. Βάζουμε και τα κομματάκια λεμονιού στο μπολ με το καρπούζι. Σκεπάζουμε το μπολ και το αφήνουμε μια νύχτα στο ψυγείο . Την άλλη μέρα μεταφέρουμε το μίγμα σε κατσαρόλα ...
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumotion.net