68
Υλικά
- καρπούζι 500 γρ
- καρπούζι 500 γρ
- ζάχαρη 800 γρ
- χυμός λεμονιού 50 ml
- χυμός πορτοκαλιού 50 ml
- κανέλα 1 ξύλο/α
Ντελικάτη, ροδοκόκκινη, απόλυτα καλοκαιρινή! Ενώ το καρπούζι γλυκό είναι συνηθισμένο σε πολλές περιοχές, η μαρμελάδα με καρπούζι δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κλασικές μαρμελάδες. Κι όμως το καρπούζι είναι από τα εν αφθονία καλοκαιρινά φρούτα και η τάση να αξιοποιείται τόσο η σάρκα όσο και οι φλούδες του συνεχώς κερδίζει έδαφος!
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr