233
Υλικά
- κυδώνι 500 γρ
- χυμός ροδιού 300 ml
- στέβια 1.5 κσ
- λεμόνι 0.5 τμχ
Είχα σαν οδηγό τη μαρμελάδα κυδώνι ρόδι που φτιάχνω χρόνια και πειραματίστηκα. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα για τη γεύση της γιατί μπήκε ζεστή στα βάζα και περιμένω φίλη που θα τη δοκιμάσει να μου πει. Η γεύση στις μαρμελάδες και τα γλυκά με στέβια όταν είναι ζεστά απέχει πολύ αυτής όταν κρυώσουν, γιαυτό πάντα να περιμένετε να τα δοκιμάσετε κρύα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr