by admin

Μαρμελάδα με άγρια βατόμουρα και ώριμα σύκα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Είναι πολύ εύκολη και ιδανική, κατά τη δική μου γνώμη, για επικάλυψη  cheesecake. Τα σύκα θα πρέπει να είναι πολύ ώριμα. Αντί για ξύλο κανέλας μπορούμε να προσθέσουμε μικρό κομμάτι από ρίζα  τζίτζερ τριμμένο σε τρίφτη. Η γεύση αλλάζει και αν δεν σας αρέσει το τζίτζερ δεν θα το πρότεινα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr
Κατηγορία: Μαρμελάδες
Περισσότερες συνταγές: μαρμελάδα βατόμουρο, μαρμελάδα σύκο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.asproylas.gr