81
Υλικά
- βανίλιες 2 κιλ
- καστανή ζάχαρη 1.5 κιλ
- κανέλα 2 ξύλο/α
- αστεροειδής γλυκάνισος 4 τμχ
- λεμόνι 0.5 τμχ
Οι Βανίλιες, όταν είναι ώριμες, είναι από τα πιο νόστιμα φρούτα, πολύ ζουμερά και με υπέροχη κατακόκκινη σάρκα. Τρώγονται φρέσκες, μόνες τους ή μέσα σε φρουτοσαλάτες αλλά φτιάχνουν και μια πανεύκολη και νοστιμότατη μαρμελάδα που έχει ένα λαχταριστό χρώμα!Ας τις αξιοποιήσουμε, όπως μας αρέσει. Ας δοκιμάσουμε να φτιάξουμε μαρμελάδα, αρωματισμένη με όποιο μπαχαρικό μας αρέσει, για να κλείσουμε στα βαζάκια μας τα υπέροχα χρώματα του καλοκαιριού!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com