by admin

Μαρμελάδα με ραβέντι και σαγκουίνια

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το ραβέντι ή rhubarb είναι ένα πολυετές ποώδες φυτό και οι μίσχοι του είναι βρώσιμοι όχι όμως τα φύλλα.Καλλιεργείται σε πολλές περιοχές σε θερμοκήπια ή και αγρούς. Είναι διαθέσιμα στην αγορά για μεγάλο χρονικό διάστημα του έτους, ανάλογα τον τρόπο καλλιέργειας, θερμοκήπιο ή αγρός.Υπάρχει διαφορά στο χρώμα των μίσχων ανάλογα με το που καλλιεργείται.Χρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική κατά κύριο λόγο, αλλά προστίθεται και σε αρμυρές παρασκευές.
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr
Κατηγορία: Μαρμελάδες
Περισσότερες συνταγές: μαρμελάδα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.asproylas.gr