305
Υλικά
- μήλα 400 γρ
- ροδάκινα 400 γρ
- ροδάκινα 5 τμχ
- ζάχαρη 500 γρ
- αρμπαρόριζα 1 φύλλα
- ζαχαροβανίλια 1 φακ
- χυμός 1 ποτ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- πηκτίνη 1 φακ
Έχει άλλη νοστιμιά το ελληνικό πρωινό με το βούτυρο και το ντόπιο τυρί του, την παραδοσιακή του μαρμελάδα ή το μέλι, τις φρυγανιές ή το φρυγανισμένο ψωμί , τον ελληνικό καφέ αλλά και το γάλα. Πλούσιο πρωινό… πλούσιο σε γεύση, άρωμα, βιταμίνες… εντάξει και θερμίδες (αλλά δεν θα ασχοληθούμε με τις εν λόγω «κυρίες» που μας κάνουν δύσκολη τη ζωή γιατί αυτές είναι διεθνείς και όχι μόνον ελληνικές). Πρωινό που μας «κρατάει» μέχρι το μεσημέρι χωρίς να πεινάσουμε, πρωινό που μας γεμίζει ενέργεια και διάθεση για ζωή και μόνον να φανταστούμε όλα αυτά σε ένα καλοστρωμένο τραπέζι, ανάμεσα σε δέντρα σε κάποιο βουνό ή αγναντεύοντας τη θάλασσα από το μπαλκόνι μας....
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com