85
Υλικά
- μούσμουλα 1 κιλ
- ζάχαρη 1 κιλ
- αρμπαρόριζα 2 κλων
- μέντα 2 φύλλα
- χυμός λεμονιού 2 κσ
Η μαρμελάδα μούσμουλο γίνεται γλυκόξινη και θα την λατρέψουν όσοι δεν αγαπούν τις πολύ γλυκιές μαρμελάδες. Η καλύτερη εποχή για να φτιάξουμε μαρμελάδα μούσμουλο είναι τον τον Ιούνιο, όταν πλέον τα μούσμουλα έχουν ωριμάσει και μπορούν να καθαριστούν εύκολα. Με μουσμουλιές στον κήπο μας δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε να δοκιμάσουμε κι αυτή την μαρμελάδα. Έχει λίγο κόπο στο καθάρισμα αλλά το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.
Διάβασε τη συνταγή στο www.enter2life.gr