234
Υλικά
- ντομάτα 1 κιλ
- καστανή ζάχαρη 250 γρ
- τζίντζερ 1 τμχ
- αλάτι 1 κγ
- μπούκοβο 0.5 κγ
- καπνιστή πάπρικα 0.5 κγ
- κύμινο 0.5 κγ
- σκόρδο 2 σκελ
- χυμός λεμονιού 50 ml
- μηλόξιδο 50 ml
Η μαρμελάδα ντομάτας είναι πιο απλή κι απ΄ την κόκκινη σάλτσα που φτιάχνεις για τα μακαρόνια σου. Δεν απαιτεί ούτε γνώσεις, ούτε εμπειρία. Είναι ένα εντυπωσιακό παρασκεύασμα που το φτιάχνεις, το έχεις μόνιμα στο ψυγείο και σου είναι απαραίτητο συνοδευτικό για τα πάντα. Ιδανική για τυριά, ψητά ή μη, για κρεατικά, σαν άλειμμα σε σάντουιτς, μπέργκερ και μπρουσκέτες, κρακεράκια, αλλά και ενισχυτικό γεύσης σε κάθε είδους κόκκινες σάλτσες.
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com