58
Υλικά
- πεπόνι 2 κιλ
- ζάχαρη 1200 γρ
- πιπερόριζα 150 γρ
- λεμόνι 4 τμχ
- πιπέρι καγιέν 0.5 κγ
Ώρα επεξεργασίας καλοκαιρινών φρούτων!! μαρμελάδες και γλυκά σε καθημερινή βάση μιας και έχουμε και υποχρεώσεις,
Οι κατσαρόλες παρόλο τη ζέστη είναι μονίμως στην κουζίνα.Προς το παρόν έγιναν μαρμελάδες, μια με ροδάκινα και φιστίκια, ακολούθησε άλλη πεπόνι με μαστίχα και στη συνέχεια αυτή που γράφω εδώ, πεπόνι τζίτζερ και πιπέρι.
Οι κατσαρόλες παρόλο τη ζέστη είναι μονίμως στην κουζίνα.Προς το παρόν έγιναν μαρμελάδες, μια με ροδάκινα και φιστίκια, ακολούθησε άλλη πεπόνι με μαστίχα και στη συνέχεια αυτή που γράφω εδώ, πεπόνι τζίτζερ και πιπέρι.
Η ιδέα ήρθε μετά από πολύ ψάξιμο για κάτι πολύ ιδιαίτερο, όταν οι ώρες δεν περνούσαν, και έγινε με τις δικές μου παρεμβάσεις ως προς τη διαδικασία και τις ποσότητες.
Η αρχική ιδέα από εδώ.
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr