98
Υλικά
- περγαμόντο 10 τμχ
- ζάχαρη 800 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 1.5 φλ
Αφού έφτιαξα γλυκό κουταλιού, έμειναν και μερικά φρούτα που δεν είχαν αρκετά χονδρή φλοίδα. Ήταν ιδανικά για μαρμελάδα περγαμόντο, κατά τη γνώμη μου την πιο αρωματική απ' όσες γίνονται με εσπεριδοειδή! Η μαρμελάδα αυτή προετοιμάζεται αρκετά εύκολα και φτιάχνεται πολύ γρήγορα. Έχει ένα υπέροχο χρυσαφένιο χρώμα, μια ιδιαίτερη γεύση και ευωδιάζει, όταν την τρως....
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com