by admin

ΜΑΡΜΕΛΛΑΔΑ ΣΟΚΟ-ΜΠΑΝΑΝΑ - CONFETTURA DI BANANE AL CIOCCOLATO

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Θυμαστε την μαρμελλαδα belle Hélène? Καραμελλωμενα κομματια απο αχλαδι, βουτηγμενα μεσα σε λαχταριστη σοκολατα, φτιαγμενα με τις οδηγιες της μοναδικης μαστορισσας της μαρμελλαδας, της Christine Febrer! Μιλωντας για την μοναδικη αυτη μαρμελλαδα με τον μικροτερο απο τους ... αντρες μου, τον Χρηστο μας, ηρθε η εμπνευση να αντικαταστησω το αχλαδι με μπανανα, καθως ο συνδυασμος μπανανα - σοκολατα ειναι ο αγαπημενος του! Βεβαια, η μπανανα δεν εχει ζουμακι οπως το αχλαδι, και ηταν ενα θεμα για την δημιουργια του σιροπιου, μεσα στο οποιο θα καραμελλωσουν...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Κατηγορία: Μαρμελάδες
Περισσότερες συνταγές: μαρμελάδα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com