56
Υλικά
- μανιτάρια ξερά 100 γρ
- τζίντζερ 10 φέτ
- σκόρδο 6 σκελ
- μπύρα 1 τμχ
- σάλτσα σόγιας 4 κσ
- σάλτσα στρειδιών 4 κσ
- σησαμέλαιο 2 κσ
- ξύδι ρυζιού 2 κσ
Τα μαύρα μανιτάρια δεν είναι από τα πιο αγαπητά των μανιταροφάγων, γιατί συνήθως βγάζουν μια γεύση δυσάρεστη που θα μπορούσε να ονομαστεί "χωματίλα"! Δυστυχώς δεν ξέρω να σας πω αν φταίει ο τρόπος συγκομιδής ή αποξήρανσης. Ευτυχώς ξέρω να σας πω πώς να την ξεφορτωθείτε και να απολαύσετε αυτό το νοστιμότατο και φθηνό μανιτάρι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr