81
Υλικά
- οσομπούκο 1 κιλ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- ψωμί ζυμωτό 8 φέτ
- ελαιόλαδο 2 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- σκόρδο 1 σκελ
- μαϊντανός 2 κσ
- κότσι 8 τμχ
Πανεύκολη συνταγή που τελειώνει σε μισή ώρα στο φούρνο και απαιτεί από σας όχι πάνω από 5 λεπτά μαγειρικής δραστηριότητας.Φροντίστε να ζητήσετε μεδούλι από φρέσκο μοσχάρι στο κρεοπωλείο σας, ζητώντας να σας κόψει με τη κορδέλα το κόκαλο απ’ το μοσαρίσιο κότσι, σε κομμάτια των 4-5 εκ. Επειδή δεν το ζητάνε πολλοί, το μεδούλι δεν είναι κοστολογημένο στα κρεοπωλεία και το πιθανότερο είναι να σας το δώσουν δωρεάν.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr