106
Υλικά
- πένες 1 πκτ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- πιπεριές κίτρινες 1 τμχ
- καλαμπόκι 200 γρ
- φασόλια 200 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- ντοματίνια 300 γρ
- αβοκάντο 1 τμχ
- μαϊντανός 0.5 μάτσο/α
Καλαμπόκι, κόκκινα φασόλια και καυτερές πιπεριές. Η μεξικάνικη κουζίνα αγαπά αυτά τα τρία υλικά και τα χρησιμοποιεί με κάθε δυνατό τρόπο. Κουζίνα αγαπητή και ευρέως διαδεδομένη, πρόκειται για μια δημιουργική μίξη των γεύσεων της Κεντρικής Αμερικής και της Ισπανίας, με πολλές επιρροές από την Κίνα, τη Γαλλία και την Τουρκία. Σε κάθε πόλη της Ευρώπης και της Αμερικής υπάρχουν μεξικάνικα εστιατόρια αφού ο κόσμος λατρεύει τους πρωτότυπους συνδυασμούς υλικών, υφών και γεύσεων που την χαρακτηρίζουν
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com