by admin

Μελιτζανάκι γλυκό του κουταλιού

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Είναι η εποχή του! Τα γλυκά του κουταλιού είναι  από τα πιο χαρακτηριστικά παρασκευάσματα της ελληνικής κουζίνας. Για τη δημιουργία τους επιστρατεύονται όχι μόνο φρούτα, αλλά και λαχανικά και  διάφοροι καρποί νωποί και ξηροί. Καρότο, κολοκύθα, ντοματάκια, μελιτζανάκια, ακόμη και ελιές γίνονται γλυκό του κουταλιού.  Το μελιτζανάκι είναι από τα πιο  παραδοσιακά αλλά και από τα πιο νόστιμα γλυκά κουταλιού με «απροσδόκητα» υλικά.  Φυσικά δεν γίνεται με μεγάλες μελιτζάνες.  Για να το φτιάξουμε χρειαζόμαστε μικρά μελιτζανάκια παρόμοιου μεγέθους που δεν έχουν ακόμη σποριάσει...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr
Περισσότερες συνταγές: μελιτζανάκι γλυκό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.cretangastronomy.gr