by admin

Μελιτζάνες γεμιστές με ζαμπόν & κασέρι!

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η μελιτζάνα γίνεται με πολλούς τρόπους : ψητή , τηγανιτή , μπαίνει σε μαγειρευτά φαγητά με κρέας ή πουλερικά , πουρές , σε σαλάτα αλλά και στο ξύδι (τουρσί) , μα ακόμα και γλυκό του κουταλιού.Σήμερα μαγειρεύουμε μελιτζάνες γεμιστές με ζαμπόν και κασέρι ,
βουτηγμένες σε σάλτσα ντομάτας!
Διάβασε τη συνταγή στο glykesistories.blogspot.com
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: μελιτζάνες γεμιστές

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το glykesistories.blogspot.com