31
Υλικά
- τσακώνικες μελιτζάνες 10 τμχ
- κρεμμύδια 4 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- ντοματάκια 15 τμχ
- χυμός ντομάτας 250 γρ
- τοματοπελτές 1 κσ
- ταλαγάνι 300 γρ
- μαϊντανός 2 κσ
- ζάχαρη 1 κγ
- κύμινο 0.5 κγ
- ελαιόλαδο 250 ml
Σ΄ αυτό το παραδοσιακό, καλοκαιρινό πιάτο δύο είναι οι πρωταγωνιστές: η τσακώνικη μελιτζάνα με την τρυφερή σάρκα, την γλυκόπικρη γεύση και το καλής ποιότητας ελαιόλαδο! Συνεπικουρούν γευστικά η γλυκύτητα του κρεμμυδιού και η ιδιαίτερα ήρεμη γεύση του Μεσσηνιακού τυριού. Το Ιμάμ λοιπόν είναι ένα λαδερό πιάτο με τα όλα του! Δοκιμάστε το κι εσείς!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com