54
Υλικά
- μελιτζάνες 2 τμχ
- ελαιόλαδο 0.33 φλ
- ξύδι 2 κσ
- μέλι 1 κσ
- πάπρικα 1 κσ
- κύμινο 0.5 κγ
- σκόρδο 4 σκελ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- σάλτσα σόγιας 1 κσ
- μαϊντανός 1 φλ
- αμύγδαλα 0.5 φλ
- κατσικίσιο τυρί 200 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 0.5 φλ
Υλικά - 2 μεγάλες μελιτζάνες - 1/3 φλ. ελαιόλαδο - 2 κ.σ. ξύδι - 1 κ.σ. μέλι - 1 κ.σ. πάπρικα (καπνιστή κατά προτίμηση) - ½ κ.γ. κύμινο - 4 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες - 2 κ.σ. χυμό λεμονιού - 1 κ.σ. σόγια σως - 1 φλ. μαϊντανός ψιλοκομμένος - ½ φλ. αμύγδαλα ασπρισμένα και καβουρδισμένα στο φούρνο - 100-200 γρ. κατσικίσιο τυρί σε κομματάκια - ½ φλ. ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια φρέσκα - Αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr