52
Υλικά
- ελαιόλαδο 1.5 κούπα/ες
- ζάχαρη 0.5 κούπα/ες
- χυμός πορτοκαλιού 0.5 κούπα/ες
- κονιάκ 0.25 κούπα/ες
- μπέκιν πάουντερ 1.5 κσ
- κανέλα 0.75 κγ
- γαρύφαλλο 0.25 κγ
- μαγειρική σόδα 0.25 κγ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 6 κούπα/ες
- μέλι 1 κούπα/ες
- ζάχαρη 1 κούπα/ες
- καρύδια 500 γρ
Κλασική, δοκιμασμένη εδώ και πολλά χρόνια συνταγή, άρα καμία πιθανότητα αποτυχίας. Το μέλωμα που είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι αυτού του γλυκού καθώς πρέπει να είναι τόσο μελωμένα όσο και τραγανά, γίνεται με έναν τρόπο που δεν αφήνει περιθώρια αποτυχίας. Και του χρόνου λοιπόν!
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com