110
Υλικά
- σπορέλαιο 300 ml
- χυμός πορτοκαλιού 200 ml
- καρύδια 100 γρ
- ζάχαρη 125 γρ
- κανέλα 1 κγ
- γαρύφαλλο 1 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλεύρι 700 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 2 κσ
- ζάχαρη 2 ποτ
- μέλι 1 ποτ
Υλικά για 60 περίπου μελομακάρονα 300ml σπορέλαιο 200ml χυμό πορτοκάλι 100g ψιλοκομμένα καρύδια ξύσμα από 2 πορτοκάλια 125gr ζάχαρη 1 κ.γ. κανέλα 1 κ.γ. γαρύφαλο 1 κ.γ. μπέικιν 800-700g αλεύρι περίπου μέχρι να πλάθονται 2 κ.σ. σιμιγδάλι ψιλό Για το σιρόπι: 2 ποτήρια νερό 2 ποτήρια ζάχαρη 1 ποτήρι μέλι
Διάβασε τη συνταγή στο tomyalostofagito.gr