31
Υλικά
- ελαιόλαδο 2 φλ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- ζάχαρη 150 γρ
- κανέλα 1 κγ
- κονιάκ 0.5 φλ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κιλ
- φιστίκι Αιγίνης 250 γρ
- macadamia 250 γρ
- φιστίκι 250 γρ
- καρύδια 250 γρ
- ζάχαρη 500 γρ
- τζίντζερ 250 γρ
- μέλι 500 γρ
Τα δικά μας μελομακάρονα, είναι μικρά για να τρώγονται με μια μπουκιά, τραγανά, πασπαλισμένα με διάφορους ξηρούς καρπούς και γλυκά όσο πρέπει για να μην λιγώνουμε. Τα βουτήξαμε σε ένα σιρόπι αρωματισμένο με φρέσκο ginger και ανακαλύψαμε όχι μόνο ότι του πάει πολύ, αλλά και ότι είναι τα καλύτερα μελομακάρονα που δοκιμάσαμε φέτος!
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com