67
Υλικά
- καλαμποκέλαιο 2 κούπα/ες
- ζάχαρη 1 κούπα/ες
- χυμός πορτοκαλιού 0.5 κούπα/ες
- κονιάκ 0.5 κούπα/ες
- κανέλα 1 κσ
- γαρύφαλλο 1 κσ
- αλεύρι 7.5 κούπα/ες
- μπέκιν πάουντερ 2 κσ
- μαγειρική σόδα 1 κσ
- πορτοκάλια 0.5 τμχ
- μέλι 2 κούπα/ες
- ζάχαρη 2 κούπα/ες
- κρέμα γάλακτος 200 ml
- κουβερτούρα 200 γρ
- μέλι 2 κσ
2 κούπες καλαμποκέλαιο
1 κούπα ζάχαρη
1/2 κούπα χυμό πορτοκάλι
1/2 κούπα κονιάκ
1 κ.σ. κανέλα
1 κ.σ. γαρύφαλλο
7,5 κούπες αλεύρι
2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.σ. σόδα
Ξύσμα από μισό πορτοκάλι
1 κούπα ζάχαρη
1/2 κούπα χυμό πορτοκάλι
1/2 κούπα κονιάκ
1 κ.σ. κανέλα
1 κ.σ. γαρύφαλλο
7,5 κούπες αλεύρι
2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.σ. σόδα
Ξύσμα από μισό πορτοκάλι
2 κούπες μέλι
2 κούπες ζάχαρη
2 κούπες νερό
200 ml κρέμα γάλακτος
200 γρ. κουβερτούρα
2 κ.σ. μέλι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cookingbook.gr