84
Υλικά
- χυμός πορτοκαλιού 250 γρ
- σογιέλαιο 500 γρ
- σπορέλαιο 500 γρ
- ηλιέλαιο 500 γρ
- μέλι 100 γρ
- ζάχαρη 2300 γρ
- αμμωνία 10 γρ
- κανέλα 10 γρ
- γαρύφαλλο 5 γρ
- μοσχοκάρυδο 5 γρ
- βανιλίνη 2 τμχ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- αλεύρι 1250 γρ
- μπέκιν πάουντερ 13 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 250 γρ
- γλυκόζη 420 γρ
- κανέλα 2 ξύλο/α
- γαρύφαλλο 3 τμχ
Υλικά 250γρ χυμό πορτοκάλι 500γρ ηλιέλαιο/σπορέλαιο/σογιέλαιο 100γρ μέλι 175γρ νερό 200γρ ζάχαρη 10γρ αμμωνία 10γρ κανέλα 5γρ γαρίφαλο 5γρ μοσχοκάρυδο 2 φιαλίδια βανιλίνη 2 πορτοκάλια ξύσμα 1250γρ αλεύρι κοσκινισμένο 13γρ baking powder 250γρ σιμιγδάλι ψιλο Σιρόπι 1 λίτρο νερό 2.100γρ ζάχαρη 420γρ γλυκόζη 2 ξύλα κανέλας 3 γαρύφαλα
Διάβασε τη συνταγή στο www.miamiam.gr