Υλικά
- μοσχάρι 750 γρ
- ελαιόλαδο 1.5 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- καπνιστή πάπρικα 0.5 κγ
- κανέλα 1 πρέζα/ες
- πιπέρι καγιέν 0.25 κγ
- καστανή ζάχαρη 1 κσ
- μέλι 1 κσ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- χυμός ντομάτας 1 φλ
- Worcestershire sauce 1 κσ
- σάλτσα σόγιας 1 κσ
Μελωμένο κοκκινιστό μοσχάρι μια παραλλαγή του κλασικού μας κοκκινιστού που θα γλείφετε και τα δάχτυλα σας...
Διάβασε τη συνταγή στο www.zannetcooks.com