by admin

Μελοπορτοκαλένιο κέικ αμυγδάλου με σπόρους κόλιαντρου και σιρόπι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please loginn

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Είναι κάποια κέικ που ξεφεύγουν απ’ τη κλασική σπογγώδη, βουτυράτη ανάλαφρη αίσθηση και γίνονται πιο πληθωρικά σε υφή και γεύσεις, συνοδεύονται από σιρόπι και εντέλει τοποθετούνται περισσότερο ως επιδόρπια παρά στο ρόλο μιας λιχουδιάς που ταιριάζει όλες τις ώρες της μέρας. Ένα τέτοιο κέικ είναι η συνταγή που παρουσιάζουμε πιο κάτω.

Στο υπόβαθρο της γεύσης ο αγγελικός συνδυασμός πορτοκαλιού και μελιού, με την υφή να γίνεται πληθωρική μέσα από μπόλικο τριμμένο αμύγδαλο και τη συνολική γεύση να αποκτά ανατολίτικο χαρακτήρα και αρώματα, από καβουρντισμένα σπόρια κόλιαντρου θρυμματισμένα, τόσο μέσα στο κέικ, όσο και στο μελοπορτοκαλένιο σιρόπι που το γλυκαίνει. Παράδεισος!

Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr
Κατηγορία: Κέϊκ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το caruso.gr