by admin

Μεσογειακή αυγοσαλάτα με γιαούρτι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Δυο-τρία   αυγά βραστά κομμένα σε φέτες και ραντισμένα με  ελαιόλαδο και λεμόνι ή ξύδι και πασπαλισμένα με αλατοπίπερο ήταν πάντα συμπλήρωμα σε βραστά χόρτα ή όσπρια ή πατάτες τηγανητές. Αυτή εδώ βέβαια είναι   μια  μεσογειακή   εκδοχή της αυγοσαλάτας -άλειμμα αφού όπως είπα αντικαθιστώ τη μαγιονέζα με γιαούρτι και προσθέτω  κάπαρη και ελιές. Είναι η αγαπημένη μου και πολλές φορές τώρα το καλοκαίρι τη φτιάχνω έστω και με δυο μόνο αυγά σαν ελαφρύ γεύμα.
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com
Κατηγορία: Σαλάτες
Περισσότερες συνταγές: αυγοσαλάτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretangastronomy.blogspot.com