35
Υλικά
- φάβα 160 γρ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ρίγανη 2 κλων
- ντοματοπελτές 2 κσ
- σκόρδο 0.5 κγ
- ελαιόλαδο 3 κσ
Πρόσφατα ήθελα να μαγειρέψω φάβα, αλλά να την “πειράξω” λιγουλάκι. Διατηρείται στο ψυγείο καλά, οπότε μπορείτε να έχετε έτοιμη την πηγή πρωτεΐνης που θα συνοδέψει τα γεύματά σας. Αν και αυτό το μεσογειακό χούμους φάβας πήρε ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, στο μπλογκ θα βρείτε κι άλλα πεντανόστιμα χούμους όπως αυτό το χούμους με παντζάρι ή αυτό με φασόλια και λιαστή ντομάτα!
Διάβασε τη συνταγή στο theveggiesisters.gr