63
Υλικά
- χταπόδι 1 τμχ
- κοφτό μακαρονάκι 300 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ντομάτα 1 τμχ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- σκόρδο 1 σκελ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- ξύδι -
- μπαχάρι -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ρίγανη -
- λάδι -
1 χταπόδι (περίπου 2 κιλά) 300 γραμμάρια κοφτό μακαρονάκι 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 μεγάλη ντομάτα τριμμένη 1 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας ½ φλιτζ. τσαγιού λευκό κρασί ξηρό 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη (προαιρετικά) 1 δάφνη ξύδι (για το βράσιμο) κόκκοι μπαχάρι αλάτι πιπέρι ρίγανη λάδι
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr